VOORLICHTING, ADVISERING & TRAINING:
• HACCP- trainingen op de locatie
• Cursus basis-microbiologie (belang van voedselveilig werken)
• Cursus reiniging en desinfectie
• Opzetten van een plan van aanpak
• Doet voorstellen tot monstername i.v.m. microbiologische criteria
• Advies, nrichtingseisen en routing bij levensmiddelen verwerking
• Advies over minder verlies van voedingswaren door HACCP
METING & RAPPORTAGE:
• Uitvoeren van een nulmeting
• Opstellen van een onafhankelijk audit/inspectie rapport
• Determineren van knelpunten in de voedselveiligheid
• Opstellen van een verbeterplan, timetabel en deadlines
• Ondersteuning bij opzetten van een HACCP of voedselveiligheidsysteem
• Begeleiding bij de implementatie
EN VERDER:
• Advies bij de realisatie van een ongedierte bestrijdingsplan
• Uitvoeren van audits bij toeleveranciers
• Vastleggen van leveranciersafspraken betreffende kwaliteit
• Vastleggen T.H.T./T.G.T, assortiment, leveringseisen en hygiëne
Geïnteresseerd? Neem dan
contact met ons op.